Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

My Chanel Blues!



    Τα βερνίκια νυχιών της Chanel είναι το απόλυτο φετίχ μου. Λατρεύω τα χρώματά τους, τη διάρκειά τους, το πως δείχνουν πάνω στα νύχια μου. Τα θέλω όλα! Δυστυχώς όμως, έχουν αρκετά τσιμπημένη τιμή (γύρω στα 25 ευρώ χωρίς έκπτωση) και με τα δεδομένα της εποχής, αγοράζω όλο και σπανιότερα. 
      
     Αυτή την εποχή του χρόνου, που δεν είναι ούτε χειμώνας ούτε άνοιξη, μου αρέσει να φοράω βερνίκια σε μπλε αποχρώσεις και αυτά τα 3 βερνίκια της Chanel είναι από τα αγαπημένα μου.




   Το Blue Boy #555, είναι από την σειρά "Les Jeans de chanel" που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2011, και πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο ταιριάζει αυτό το χρώμα με τα jean ρούχα. Είναι ένα "μεσαίο" μπλε χρώμα, ούτε ανοιχτό αλλά ούτε και πολύ σκούρο και χρειάζεται τρεις στρώσεις για να γίνει τελείως opaque. Απλώνεται εύκολα στα νύχια και δεν αφήνει καθόλου χρώμα όταν το αφαιρέσεις. Ένα άλλο χρώμα που λατρεύω από την ίδια σειρά είναι ένα τέλειο γαλάζιο, το Coco Blue #551, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω για να το αγοράσω.




   Το Bel - Argus #667, το είχα βάλει από καιρό στο μάτι, μέχρι που πριν λίγες μέρες επιτέλους το αγόρασα. Είναι από την σειρά "L' Ete Papillon de Chanel" που κυκλοφόρησε  το καλοκαίρι του 2013, και πραγματικά η απόδοση του χρώματός του είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Είναι ένα μεσαίο προς σκούρο μεταλλικό μπλε, όπου γίνεται πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό, ανάλογα με την γωνία που το κοιτάς. Γίνεται τελείως opaque στις δύο στρώσεις και έχει τόσο έντονο και εκτυφλωτικό χρώμα που έχει γίνει το αγαπημένο μου βερνίκι προς το παρόν. Δεν χορταίνω να το φοράω! Απλώνει εύκολα στα νύχια, ενώ δεν αφήνει καθόλου χρώμα όταν το αφαιρείς.




   Τέλος, το Blue Satin #461, είναι από την σειρά Aurora Blues που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2008, και είναι ένα πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο navy μπλε, που γίνεται opaque και με μια μόνο στρώση. Αυτό που με "χαλάει" αρκετά σε αυτό το βερνίκι είναι ότι αφαιρείται σχετικά δύσκολα, ενώ αφήνει και μπλε υπολείμματα στα νύχια. 


2 σχόλια: