Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"50 shades of Grey" make-up tutorial!

    Από καιρό είχα βάλει στο μάτι την παλέτα Naked 2 της Urban Decay, και όταν επιτέλους την είχε σε στοκ  ένα Αγγλικό online κατάστημα, την αγόρασα κατευθείαν. Μόλις έφτασε λοιπόν στα χέρια μου, άρχισα να πειραματίζομαι με τα χρώματά της και ένα από αυτά μου τα πειράματα το ονόμασα "50 shades of Grey" μιας και συνδυάζει τα πιο "γκρι" χρώματα της παλέτας μαζί με το κραγιόν Impassioned της Μac.


      Για βάση πριν τις σκιές στα μάτια χρησιμοποίησα την Eyeshadow Primer Porion Long - Lasting Eyeshadow Base της Urban Decay, όπου ήταν δώρο μαζί με την παλέτα και μπορώ να πω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Οι σκιές στρώνουν όμορφα και διαρκούν αρκετές ώρες.
     
       Άπλωσα την σκιά "Pistol" σε όλο το κινητό βλέφαρο. Πάνω στο μάτι έχει μια πιο γκρι απόχρωση από ότι στην παλέτα. Την σκιά "Verve" που είναι πιο ανοιχτόχρωμη και έχει αρκετό shimmer, την άπλωσα στο υπόλοιπο μάτι, μέχρι την αρχή των φρυδιών. Τα μάτια φαίνονται πολύ λαμπερά με αυτή τη σκιά όταν πέσει φως πάνω τους.


     Με το Brow Brush της Real Techniques, πήρα την σκιά "Blackout" και σχημάτισα την γραμμή του eye liner και με το ίδιο πινέλο και σκιά έδωσα σχήμα και στα φρύδια. Τέλος πέρασα τις βλεφαρίδες 2 με 3 στρώσεις με την μάσκαρα Black Drama της Maybelline. To αποτέλεσμα ήταν ωραιότερο και φωτεινότερο από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες και πιστεύω αξίζει να το δοκιμάσετε.


    Για τα χείλη χρησιμοποίησα όπως είπα το Impassioned της Mac, ένα πολύ έντονο ροδοκόκκινο κραγιόν που τώρα που ανοίγει ο καιρός θα φοράω συχνά.



   * Η Naked 2 της Urban Decay, είναι από το http://www.feelunique.com και κοστίζει €48,10. Έρχεται μαζί με 4 διαφορετικά primer για τα μάτια σε ειδική συσκευασία και τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

   * Το Impassioned της Mac κοστίζει €18 χωρίς έκπτωση.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου