Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Dior 5 Couleurs Lift Eyeshadow 842 Lifting Rose


    Η νούμερο 842 παλέτα της Dior από την σειρά 5 Couleurs, είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ γι' αυτή την περίοδο που λόγω καιρού θέλουμε κάτι "ανοιξιάτικο" για το μακιγιάζ μας. Η συσκευασία είναι πολύ όμορφη, ενώ έρχεται με μια βελουτέ θηκούλα που την προφυλάσσει από τυχόν χτυπήματα.


    Η παλέτα περιλαμβάνει ένα primer, τρεις σκιές για τα μάτια και μία για τα φρύδια, σε αποχρώσεις του ροζ και του καφέ. Έχει και δύο πινελάκια για να περάσεις τις σκιές ματιών και φρυδιών αλλά εγώ δεν τα χρησιμοποιώ γιατί δεν βολεύουν καθόλου στο μακιγιάζ. 


    Το Βase-Lift primer(1), είναι μια κρεμώδης σκιά με ελάχιστο shimmer, σε ανοικτό μπεζ χρώμα, που απλώνεται με το δάχτυλο σε ολόκληρο το μάτι και το ετοιμάζει να δεχτεί τις σκιές. Η Serum Eyeshadow(2) είναι σε ροζ χρώμα, έχει αρκετό shimmer και μπαίνει σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο. Η Serum Eyeshadow(3) είναι μία σκούρα καφέ ματ σκιά και μπαίνει στην "καμάρα" του ματιού για να δώσει βάθος στο βλέμμα. Τέλος η Glow(4) είναι η πιο ανοιχτή ροζ σκιά, με αρκετό shimmer και αυτή, που μπαίνει κάτω από τα φρύδια για να φωτίσει το βλέμμα μας. Το Eye & Brow Liner, και αυτό σε σκούρο καφέ, μπορεί με το κατάλληλο βουρτσάκι να μπει και σαν eye liner στο πάνω ή και στο κάτω βλέφαρο και επίσης να δώσει σχήμα στα φρύδια μας.

   Kατά τη γνώμη μου, είναι μια εξαιρετική επιλογή και από άποψη χρώματος αλλά και ευκολίας, μιας και σε μία συσκευασία έχεις primer, 3 σκιές ματιών και σκιά για τα φρύδια, χωρίς να κουβαλάς 5 διαφορετικά προϊόντα στην τσάντα σου. Επίσης, η απόδοσή τους, η εφαρμογή τους και η διάρκειά τους είναι εξαιρετική, όπως και όλων των σκιών Dior.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου