Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Magazine haul!


     Τώρα τελευταία τα περιοδικά δίνουν αρκετά ενδιαφέροντα δωράκια, οπότε μετά από μια σύντομη βολτίτσα στο περίπτερο αγόρασα μερικά.


     Το περιοδικό Harper's Bazaar είχε δώρο ένα foundation της Oriflame, το Everlasting Foundation, στην απόχρωση natural beige. Eίναι αρκετά ελαφρύ από το λίγο που το φόρεσα και έχει μέτρια κάλυψη. Δεν κάνει σπασίματα στο πρόσωπο και στρώνει αρκετά καλά. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι τουλάχιστον στην δική μου επιδερμίδα αφήνει μια κιτρινωπή απόχρωση. Για διάρκεια δεν μπορώ να μιλήσω μιας και το έβγαλα σε λίγη ώρα, πάντως γράφει πάνω "up to 10 hours". 

  
     Το περιοδικό που το δίνει δώρο όπως είπα είναι το Harper's Bazaar Μαΐου και κοστίζει 4,90 ευρώ. Μέσα είχε και ένα δειγματάκι από την Revitalift Magic Blur της Loreal που ήθελα πολύ να την δοκιμάσω και ευχαριστήθηκα πολύ!

    Το περιοδικό Forma, έδινε δώρο ένα eye liner, της MD Professionel. Είναι σε γκρι χρώμα, απλώνεται εύκολα, αλλά δεν μου άρεσε η απόδοσή του.
  

     Ήταν στο Forma Μαΐου και κοστίζει 3,90 ευρώ.
   

     Τέλος το περιοδικό που έψαχνα ήταν το Ιn Style με την μάσκαρα και το ντεμακιγιάζ ματιών της Helena Rubinstein. H μάσκαρα είναι αρκετά καλή, απλώνεται ομοιόμορφα και δείχνει τις βλεφαρίδες μεγάλες ενώ δεν αφήνει πάνω "κομματάκια". 
      
      Χρησιμοποίησα το ντεμακιγιάζ ματιών για να αφαιρέσω την μάσκαρα και το eyeliner και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα αφαίρεσε πολύ εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο. Μένει τώρα να το δοκιμάσω και με φουλ μακιγιάζ για να το τεστάρω.

       Τα βρίσκετε στο In Style του Ιουνίου και κοστίζει 5,90 ευρώ.

     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου