Τρίτη 22 Απριλίου 2014

beautyjoint.com Haul!


    Από καιρό ήθελα να δοκιμάσω προϊόντα της Elf, αλλά αυτά που είχα βάλει στο μάτι ήταν sold out στη σελίδα τους. Σερφάροντας λοιπόν στο ίντερνετ, έπεσα πάνω στο www.beautyjoint.com, τα βρήκα και αποφάσισα να κάνω παραγγελία.
     
    Η παραγγελία στάλθηκε στις 3/4 και τα παρέλαβα Μεγάλη Τετάρτη, δύο εβδομάδες μετά. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη από την συναλλαγή και θα ξαναψωνίσω σίγουρα στο μέλλον.

  

    Revlon ColorStay Mineral Mousse in Fair/Light

    Έμεινα πολύ ικανοποιημένη με αυτό το foundation. Είναι αρκετά ελαφρύ, έχει τρομερή διάρκεια, μέτρια κάλυψη και δεν φαίνεται καθόλου ψεύτικο πάνω στην επιδερμίδα. Έχει matte finish οπότε πιστεύω ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε λιπαρές επιδερμίδες. Εγώ έχω μικτή επιδερμίδα και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα. Δεν φράζει τους πόρους και δεν αφήνει λιπαρότητα. Επίσης η τιμή του είναι εξαιρετική. 3,61 ευρώ τα 30ml. 



    Elf corrective concealer Neutralize & Conceal

   Οι μπεζ αποχρώσεις χρησιμοποιούνται για κάλυψη σε προβληματικές περιοχές, η πράσινη  διορθώνει τις κοκκινίλες και η ροζ καλύπτει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει τους κίτρινους τόνους. Έχω χρησιμοποιήσει την παλέτα μονάχα μια φορά, οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Η τιμή της παλέτας είναι 2,89 ευρώ.



    Wet n Wild Ultimate Brow Kit in Ash Brown

     Αυτό το kit το βρήκα πολύ βολικό λόγω του μικρού του μεγέθους και το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωράει άνετα στην τσάντα μιας και είναι μόνο 8 πόντους στο μήκος και είναι πολύ εξυπηρετικό γιατί έχει και καθρεφτάκι. 

     Έχει τσιμπιδάκι και πινελάκι για τα φρύδια, δύο σκιές,μια σκούρα και μια πιο ανοικτή και κερί  για να κρατάει τα φρύδια στη θέση τους. Kοστίζει 3,08 ευρώ.



    Εlf Baked Blush in Passion Pink

   Mου άρεσε πολύ αυτή η απόχρωση του blush από την Elf και ήθελα να το αγοράσω οπωσδήποτε, αλλά μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα μόλις το έπιασα στα χέρια μου γιατί δεν έχει καθόλου καλή απόδοση χρώματος. Κοστίζει 2,89 ευρώ.



     Elf Baked Bronzer in St. Lucia

      Επίσης μου άρεσε πολύ αυτή η απόχρωση του bronzer, αλλά ούτε αυτό έχει καλή απόδοση χρώματος. Κοστίζει 2,89 ευρώ.



     NYX Mega Shine Lip Gloss in Frosted Beige

     Το χρώμα του είναι τελείως nude, και έχει μυρωδιά κεράσι. Είναι λίγο "δύσκολη" απόχρωση και δεν φοριέται με τίποτα μόνο του. Θέλει οπωσδήποτε μακιγιάζ. Είναι όμως τέλεια λύση για όταν θέλεις να ρίξεις το βάρος στο μακιγιάζ των ματιών. Θα το φορέσω αρκετά γιατί μου έχει αρέσει πολύ. Επίσης έχει αρκετά καλή διάρκεια και κοστίζει 3,62 ευρώ.



    Jordana Easyliner for lips in Latte

     Αυτό το μολύβι δεν χρειάζεται ξύσιμο είναι ας το πούμε "μηχανικό". Το αγόρασα σε μια καφέ nude απόχρωση γιατί δεν είχα κάτι παρόμοιο. Κοστίζει 1,65 ευρώ.

   Ολόκληρη η παραγγελία κόστισε 20,64 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και ένα εκπτωτικό κουπόνι που χρησιμοποίησα. Eάν θέλετε να ψωνίσετε από το BeautyJoint, σε αυτή τη σελίδα, http://www.retailmenot.com/view/beautyjoint.com μπορείτε να βρείτε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας.




      
    



1 σχόλιο: