Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αpivita αφρός καθαρισμού με ελιά και λεβάντα


     Είχα από καιρό στην wish list μου, τον αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα της Apivita. Είχα διαβάσει πολλά κολακευτικά σχόλια από κοπέλες που τον είχαν χρησιμοποιήσει, και μιας και αγαπώ πολύ τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας, ήταν το πρώτο που έβαλα στο "καλάθι" σε μια online παραγγελία.

    Η συσκευασία έχει αντλία, όπου βγάζει την ιδανική ποσότητα που χρειάζεται για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Το προϊόν είναι χρώματος περλέ και συμπυκνωμένο, ενώ μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, σχηματίζει λευκό αφρό. Έχει μια διακριτική και φίνα μυρωδιά λεβάντας όπου μένει στην επιδερμίδα για αρκετή ώρα μετά το πλύσιμο. Κατά την άποψή μου, μυρίζει τέλεια, όπως και όλα τα προϊόντα της Apivita.

   Χρησιμοποιώ τον αφρό εδώ και δέκα περίπου μέρες πρωί - βράδυ και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Αφήνει το δέρμα καθαρό και έτοιμο για ενυδάτωση, χωρίς να το ξηραίνει καθόλου.


   Αφαιρεί και το μακιγιάζ. Τον δοκίμασα προχτές σε full makeup, χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο και το πρόσωπό μου φαινόταν τελείως καθαρό. Όταν σκουπίστηκα όμως στην πετσέτα, είδα υπολείμματα από το foundation, τα οποία έφυγαν τελείως με το δεύτερο πλύσιμο. Αξίζει να αναφέρω ότι τα μάτια καθάρισαν εξαιρετικά από την πρώτη φορά αν και είχαν αρκετή ποσότητα mascara και eye liner. Δεν ερεθίστηκαν καθόλου αν και επέμεινα στο τρίψιμο για να καθαρίσουν.

    Είναι μια αγορά που δεν μετάνιωσα καθόλου, και σίγουρα αυτό το προϊόν θα το τελειώσω και γιατί όχι και θα το ξανά αγοράσω. 

    Θα βρείτε τον αφρό σε online φαρμακεία από 7,95 ευρώ τα 200ml.


    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου